Кои сме ние?

"Клима-Груп" ЕООД е българска компания с установени традиции и дългогодишен опит в търговията с качествена климатична и отоплителна техника.

Компанията разполага с широка гама от продукти, доставяни от най-реномираните световни производители. Сред предлаганата от Клима Груп техника за климатизация и отопление ще откриете огромно разнообразие от всички видове климатични системи, термо помпи и VRF системи с доказано качество и страхотни цени. Професионалният монтаж на всички продукти и системи е подсигурен – нашите екипи от обучени професионалисти са на разположение на клиентите ни.

"Клима-Груп" ЕООД предлага и цялостни решения за проектиране и изграждане на вентилационни системи, изцяло съобразени с нуждите на клиента и отговарящи на мащабите на проекта.

Компанията разполага със сервизна база, оборудвана с модерна тестова апаратура. Сервизната база предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване, както и прецизна диагностика.

Отличната репутация на "Клима-Груп" ЕООД, лоялните търговски практики и непрестанното развитие са причините за наличието на множество постоянни клиенти и доверени партньори, с които компанията се гордее.